Amerikkalainen juusto-suklaakakku, karppiversio

Sekoita mantelijauhe sulatetun voin kanssa.

Levitä seos irtopohjavuokaan (Ø 18 cm) leivinpaperille.

Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä 5 min. Purista liika vesi liivatelehdistä ja liuota ne kiehuvan kuumaan kahvitilkkaan.

Sulata suklaa vesihauteessa ja sekoita tuorejuuston joukkoon.

Lisää liivate, makeutusjauhe ja pari tippaa vanilja-aromia ja viimeisenä vaahdotettu kerma.

Kaada täyte vuokaan ja peitä vuoka alumiinifoliolla.

Anna hyytyä jääkaapissa muutamia tunteja, mieluiten seuraavaan päivään.

Irrota kakku ja nosta tarjoiluvadille.

Koristele suklaalastuilla tai -rouheella sekä karkeasti rouhituilla, uunissa tai pannulla paahdetuilla pähkinöillä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Sarik82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Mauste sallinen), annos 10g361g2098kcal79.1g71.8g182.7g0g
Voi 60% rasvaa 253g1377kcal2.2g1.3g154.1g0g
Liivatelehti, gelatiini1444g5040kcal1236.1g0g1.4g0g
Kahvi (musta), kuppi 100g, muki 200g54g0.7kcal0.2g0g0g0g
Fazer, premium block tumma suklaa361g2022kcal28.9g133.6g151.6g43.3g
Suklaa tumma, Ecuador 70% Extra Bitter 125g361g1848kcal32.1g105.4g144.4g21.3g
Philadelphia tuorejuusto 200g722g1841kcal42.6g23.1g172.6g0g
Makeutusjauhe, Pirkka361g1350kcal4.3g332.1g0g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl1083g3899kcal21.7g29.2g411.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g38950kcal2894.4g1393g2436.8g129.2g
Valittu annoskoko5000g19475kcal1447.2g696.5g1218.4g64.6g
Annoskoko puolitettuna2500g9738kcal723.6g348.3g609.2g32.3g
Arvot/100g100g390kcal28.9g13.9g24.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=237190