Aleksanterinleivokset (vegaani)

Sekoita keiju + sokeri sähkövatkaimella viitisen minuuttia.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää margariini-sokeriseokseen vuorotellen jauhoseosta ja maitoa.

Tee taikinasta kaksi n. 15 x 30 cm:n kokoista palaa leivinpaperille.

Paista 225 asteessa n. 10-12 minuuttia.

Anna jäähtyä.

Levitä hillo toisen levyn päälle ja nosta toinen levy katoksi.

Tee kuorrute ja levitä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

B2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)878g5530kcal0g0g614.5g0g
Sokeri 597g2423kcal0g596.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g28g112kcal0g27.8g0g0g
Leivinjauhe 21g37kcal1.1g8g0g0.1g
Maissitärkkelys 197g700kcal0.7g169.1g1.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1598g5482kcal162.8g1118.3g19.2g55.9g
Soijamaito (alpro soja)351g172kcal13g13g7.7g0g
Mansikkahillo 404g914kcal2.3g217.8g0.4g3.6g
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)140g885kcal0g0g98.3g0g
Ekströms mansikkainen sekamehu155g54kcal0.8g13.1g0.8g0g
Tomusokeri 1dl=60g632g2528kcal0g632g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g37675kcal361.4g5590.8g1484.2g119.2g
Valittu annoskoko5000g18838kcal180.7g2795.4g742.1g59.6g
Annoskoko puolitettuna2500g9419kcal90.4g1397.7g371.1g29.8g
Arvot/100g100g377kcal3.6g55.9g14.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=237423