Tomaattipasta

Kuullota 1 rkl öliiviöljyssä 2 sipulia ja 2 valkosipulinkynttä ja lisää 500 g mielellään luumutomaatteja, mutta toki muutkin tomaatit käy. Mausta suolalla, mustapippurilla ja oreganolla ja hauduttele noin 15 min. Lisää lopuksi basilikaa.

Keitä lisäksi pastaa.

Yhdessä annoksessa on noin 232 kcal, jos kuivapastaa on keitetty noin 50 g per ruokailija.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Juustonaksu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 88g777kcal0g0g87.8g0g
Sipuli (kuorittu)471g127kcal6.1g22.6g0.9g8g
Luumutomaatti pirkka, 83g3137g627kcal18.8g119.2g9.4g188.2g
Valkosipuli 50g54kcal4g8.2g0.3g1.1g
Barilla pipe rigatte (Barilla), annos 200g1255g4228kcal156.8g843.2g25.1g75.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g11628kcal371.4g1986.4g247g545.2g
Valittu annoskoko5000g5814kcal185.7g993.2g123.5g272.6g
Annoskoko puolitettuna2500g2907kcal92.9g496.6g61.8g136.3g
Arvot/100g100g116kcal3.7g19.9g2.5g5.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=237828