Mansikka-raparperimurupaistos

Paloittele raparpeti ja mansikat.

Kaada 1 dl sokeria ja perunajauho niiden päälle.

Levitä paistosvuokaan.

Sekoita muruseos ja kaada täytteen peitoksi.

Paista 200 asteessa 20 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Miiami
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mansikka 2250g1047kcal11.3g189g4.5g42.8g
Raparperi 1607g541kcal11.1g88.4g1.6g22.5g
Sokeri 273g1109kcal0g273g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 31g102kcal0g24.9g0g0.4g
Kaurahiutale 257g962kcal37.3g146.6g18.8g25.7g
Vehnäjauho puolikarkea 209g717kcal21.3g146.3g2.5g7.3g
Sokeri 116g470kcal0g115.6g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g16g50kcal1.8g9.6g1.1g4.5g
Juokseva rypsiöljyvalmiste, Sunnuntai (Ravintoraisio)241g1736kcal0g0g192.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g13468kcal165.6g1986.8g442.8g206.4g
Valittu annoskoko5000g6734kcal82.8g993.4g221.4g103.2g
Annoskoko puolitettuna2500g3367kcal41.4g496.7g110.7g51.6g
Arvot/100g100g135kcal1.7g19.9g4.4g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=238191