Appelsiini juustokakku

1. Voitele irtopohjavuoan sivut ja päällystä pohja leivinpaperilla
2. Vatkaa margariini ja sokeri vaahdoksi
3. Vatkaa joukkoon kananmuna
4. Lisää jauhot ja sekoita taikinaksi
5. Painele taikina vuoan pohjille ja reunoille
6. Notkista tuorejuusto kulhossa
7. Sekoita joukkoon loput täytteen aineet
8. Kaada täyte vuokaan
9. Paista 175 asteessa n. 50 min
10. Nosta kakku jäähtymään ja anna vetäytyä hyvin ennen tarjoilua

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Shamaani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, 60 (100g)677g3725kcal6.8g6.8g406.3g0g
Sokeri 158g641kcal0g157.9g0g0g
Kananmuna, pirkka omega 1kpl262g346kcal34.3g0.8g21.7g0g
Vehnäjauho, sunnuntai1027g3595kcal123.3g729.2g21.6g30.8g
Viola appelsiini tuorejuusto, valio903g2980kcal63.2g117.4g243.8g0g
Valio creme fraiche hyla 150 g677g1896kcal16.9g23.7g189.6g0g
Kananmuna, pirkka omega 1kpl786g1037kcal102.9g2.4g65.2g0g
Sokeri 384g1558kcal0g383.4g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g36g145kcal0g35.8g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 90g302kcal0.1g73.7g0g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g32447kcal695g3062.2g1896.4g64.2g
Valittu annoskoko5000g16224kcal347.5g1531.1g948.2g32.1g
Annoskoko puolitettuna2500g8112kcal173.8g765.6g474.1g16.1g
Arvot/100g100g325kcal7g30.6g19g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=238259