Kukkakaaligratiini

2 kpl kukkakaalia (yht. 900 g)
1 dl vettä
1 prk Kavli kevyt kinkkusulatejuusto 3 %
1 tl suolaa
1/2 tl valkopippuria
1/2 tl muskottipähkinää
3 viipaletta Ingman Aamuinen juustoa 11 %

Höyrytä kukkakaalipaloja n. 15 min (voit myös keittää n. 10 min).

Valmista kastike eli lisää kiehuvaan veteen kinkkusulatejuusto ja mausteet, anna hautua kunnes juusto on sulanut.

Laita kukkakaalinkukinnot vuokaan, kaada kastike päälle.

Lisää päällimmäiseksi pilkotut juustoviipaleet.

Kypsennä paistosta uunissa 200 asteessa noin 20-30 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Hannat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Aamuinen sulatejuusto (Ingman 11%)238g476kcal54.8g3.6g26.2g0g
Kavli Kevytjuusto Kinkku 3%794g873kcal142.9g23.8g23.8g0g
Vesi397g0kcal0g0g0g0g
Kukkakaali3571g700kcal64.3g78.6g7.1g82.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g4098kcal524g212g114.2g164.2g
Valittu annoskoko5000g2049kcal262g106g57.1g82.1g
Annoskoko puolitettuna2500g1025kcal131g53g28.6g41.1g
Arvot/100g100g41kcal5.2g2.1g1.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=23837