Mantelileipä (rahka) - karppi - sovellettuSCD

Ensin kosteat aineet kulhoon ja sekaisin, sitten kuivat aineet perään, sekoitus ja uuniin 175 astetta n. 30 min

Annoksesta tulee 19 kpl keskimäärin 32g/kpl valmispaino siis.

Painohävikki valmistuksessa n. 20%. => punnittu valmispaino + 20% = raakapaino eli se joka tallennetaan kalorilaskuriin.

Näitä voi syödä myös makeana kahvileipänä kun laittaa päälle jotain makeaa, NAM!

Juuri valmistuneesta taikinasta kun nostaa nokareita pellille, ei tarvitse taputella, leviävät uunissa itsestään littanoiksi.

Noin 10 min odottelua ja saat nokareista enemmän oikean sämpylän oloisia, nyt kannattaa hieman muotoillakin, niin saat pyöreitä ja tasaisia.

Reseptistä tulee n. 19 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Therezza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 986g1406kcal123.2g3g101g0g
Maitorahka, maustamaton (Valio) 250 g, 1 purkki1643g1051kcal180.7g69g6.6g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)33g6.6kcal0g2.1g0g0g
Parmesan formaggio da pasta177g811kcal71g0g58.5g0g
Leivinjauhe 26g46kcal1.4g9.9g0g0.1g
Manteli 1380g8498kcal332g91.1g745.1g99.3g
Rypsiöljy 138g1220kcal0g0g138g0g
Ruokasuola jodioitu 13g0.3kcal0.1g0g0g0g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 230g743kcal66.7g16.1g46g70.4g
Seesaminsiemen, kuorineen 184g1241kcal49.5g12.7g106.7g22.6g
KauraKuitunen (Hirvelä)191g234kcal13.7g30.7g6.3g132.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g30513kcal1676.6g469.2g2416.4g650.4g
Valittu annoskoko5000g15257kcal838.3g234.6g1208.2g325.2g
Annoskoko puolitettuna2500g7628kcal419.2g117.3g604.1g162.6g
Arvot/100g100g305kcal16.8g4.7g24.2g6.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=238385