Porkkanakakku

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää kuivat aineet ja öljy vaahtoon.

Lisää viimeisenä porkkanaraaste.

Paista pohjaa uunissa 175 asteessa 30 min.
Sekoita kuorrutteen aineet keskenään (tuorejuusto, tomusokeri, vaniljasokeri) ja levitä seos jäähtyneen kakun päälle.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Tulppaani8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 812g3297kcal0g811.4g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 573g720kcal63.1g1.5g51.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 466g1598kcal47.5g326.1g5.6g16.3g
Vehnälese 48g109kcal6.4g7.4g2.2g17.9g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g48g174kcal1.7g38g1.7g0g
Leivinjauhe 24g42kcal1.2g9g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g24g96kcal0g23.7g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl478g4300kcal0g0g477.8g0g
Porkkanaraaste 200g1433g387kcal8.6g76g2.9g35.8g
Tomusokeri 1dl=60g358g1433kcal0g358.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g19g76kcal0g18.9g0g0g
Tuorejuusto-kasvirasvaa, rasvaa 24-30 % 717g2069kcal78.8g21.5g186.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g28602kcal414.6g3383.6g1456.4g140.2g
Valittu annoskoko5000g14301kcal207.3g1691.8g728.2g70.1g
Annoskoko puolitettuna2500g7151kcal103.7g845.9g364.1g35.1g
Arvot/100g100g286kcal4.1g33.8g14.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=239696