Porsaan jauhelihaa ja fetasalaattia

Kuullota pilkotut sipulit rypsiöljyssä, lisää porsaan jauheliha ja paista kypsäksi.

Mausta tarvittaessa ruususuolalla ja valkopippurilla.

Sekoita salaattiainekset keskenään, ja mausta tarvittaessa lautasella sitruunan mehulla, pippurilla ja (ruusu) suolalla.

Sekoita kermaviiliin valitsemaasi chilikastiketta ja mahdollisesti muita mausteita makusi mukaan.

Juomaksi sopii (sitruuna) jäävesi.

Tarjoile ja nauti!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 626 grammaa

Matiashullu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha porsaan 12%1597g3385kcal287.4g0g191.6g0g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Salaatti, jäävuori tuore998g100kcal11g8g2g10g
Kirsikkatomaatti, suomalainen499g100kcal3g19g1.5g7g
Kurkku 599g65kcal3.4g8.4g0.6g4.2g
Feta Patros 200 g399g950kcal64.1g2.8g75.8g0g
Paprika, punainen299g77kcal2.7g13.8g1.2g6g
Kermaviili Ingman 10%399g479kcal12.4g17.6g39.9g0g
Rypsiöljy 10g88kcal0g0g10g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g10597kcal773.2g158.4g646g61.2g
Valittu annoskoko5000g5298kcal386.6g79.2g323g30.6g
Annoskoko puolitettuna2500g2649kcal193.3g39.6g161.5g15.3g
Arvot/100g100g106kcal7.7g1.6g6.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=240271