Mutakakku

1. Erota keltuaiset ja valkuaiset
2. Sulata voi ja suklaa keskenään
3. Vatkaa keltuaiset ja hunaja
4. Vatkaa valkuaiset kovaksi
5. Yhdistä voi, suklaa, keltuaiset ja hunaja
6. Sekoita kolmannes valkuaisista, älä vatkaa liikaa
7. Kääntele loput valkuaiset taikinan sekaan

Kypsän saat 200C 20 minuuttia keskitasolla ala- ja ylälämmöllä.

Mutaisuus lisääntyy vähentämällä aikaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Lpalokan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1978g2822kcal247.3g5.9g202.8g0g
Brunberg Tumma suklaa 60% 50g1799g9389kcal115.1g732g699.6g48.6g
Hunaja 504g1664kcal2.5g406.9g0g0g
Voi 719g5219kcal8.6g2.9g584.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g38186kcal747g2295.4g2974.6g97.2g
Valittu annoskoko5000g19093kcal373.5g1147.7g1487.3g48.6g
Annoskoko puolitettuna2500g9547kcal186.8g573.9g743.7g24.3g
Arvot/100g100g382kcal7.5g23g29.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=240469