Karpin kaalilaatikko

Keitä kaali lihaliemessä n 20min).

Paista jauheliha ja sipulit, lisää suola ja pippuri.

Sekoita kerma ja munat paistovuoassa.

Lisää kaalit ja jauheliha vuokaan.

Sekoita.

Paista 225 c, kunnes pinta on sopivan ruskeaa.

Anna vetäytyä hetki, jotta neste tasaantuu.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Aminohappo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali2316g489kcal27.8g78.7g4.6g48.6g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1390g2307kcal264g0g139g0g
Kananmuna kuoreton 510g727kcal63.7g1.5g52.2g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 463g1529kcal9.3g13.9g162.1g0g
Suola, annos 3g14g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g4.6g11kcal0.5g1.8g0.2g0g
Lihaliemikuutio Maggi26g71kcal2.3g1.8g5.9g0g
Sipuli (kuorittu)278g75kcal3.6g13.3g0.6g4.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g10416kcal742.4g222g729.2g106.6g
Valittu annoskoko5000g5208kcal371.2g111g364.6g53.3g
Annoskoko puolitettuna2500g2604kcal185.6g55.5g182.3g26.7g
Arvot/100g100g104kcal7.4g2.2g7.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=241398