Hapankaalipata (Fineli)

Hauduta hetki silputtua sipulia.

Leikkaa liha pieniksi paloiksi ja ruskista hyvin.

Sekoita ruskistettu liha sipulin joukkoon pannuun ja lisää hapankaali sekaan.

Lisää smetana, hienoksi pilkottu paprika, ripaus suolaa ja 2 rkl paprikajauhetta.

Sekoita hyvin ja siirrä vuokaan.

Anna vielä kypsyä uunissa 30-40 min 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Nananas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hapankaali 1984g558kcal21.2g85.3g3.8g40.7g
Sianliha keskiarvo 1488g3250kcal272g0g242.6g0g
Sipuli 273g83kcal3.4g13.1g0.5g4.6g
Rypsiöljy 25g219kcal0g0g24.8g0g
Voi 35g252kcal0.4g0.1g28.2g0g
Paprika punainen 422g123kcal4g19g1.7g8g
Paprikajauhe 30g96kcal4.4g5.5g3.9g11.1g
Smetana, rasvaa n. 40 % 744g2901kcal15.8g16.4g312.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g14965kcal642.4g278.8g1236g128.8g
Valittu annoskoko5000g7482kcal321.2g139.4g618g64.4g
Annoskoko puolitettuna2500g3741kcal160.6g69.7g309g32.2g
Arvot/100g100g150kcal6.4g2.8g12.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=241824