Fetamunakas (low carb)

Riko munat ja lisää seokseen pieni loraus vettä.

Sulata voi pannulla ja kaada munaseos kuumalle pannulle.

Sekoittele kevyesti, ettei seos tartu pohjaan.

Murustele feta puoliksi hyytyneelle munakasmassalle, mausta oreganolla.

Lisää muutama kirsikkatomaatti puolitettuna päälle ja taita munakas kahtia.

Jätä hetkeksi kuumalle pannulle, jonka olet ottanut pois levyltä.

Kypsä munakas on kuohkea ja pinnalta paistunut, muttei kuiva tai palanut.

Tarjoile hapankaalin kera!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Valasmaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 848g2535kcal152.5g10.2g211.9g0g
Kananmuna kuorineen punnittu1864g2349kcal205.1g5.6g167.8g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g2119g430kcal12.7g80.5g6.4g29.7g
Voi 170g1230kcal2g0.7g137.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g13087kcal744.6g194g1047.8g59.4g
Valittu annoskoko5000g6544kcal372.3g97g523.9g29.7g
Annoskoko puolitettuna2500g3272kcal186.2g48.5g262g14.9g
Arvot/100g100g131kcal7.4g1.9g10.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=242557