Karpin kanaparsakaalivuoka

Esikypsennä parsakaalia höyryssä, ruskista ja mausta broilerpalat öljyssä.

Pinoa kerroksittain öljyttyyn uunivuokaan ja kaada sulatejuustokermaseos päälle.

Gratinoi uunissa 200 asteessa n. 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Valasmaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 2431g852kcal112.3g47.4g7.3g60.8g
Maistuva, Broilerin ohutleike fileestä, naturell (Atria), annos 110g1736g1910kcal399.3g0g36.5g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g434g1215kcal82.5g0g95.5g0g
Vispikerma, Pirkka 2 dl347g1181kcal6.9g9.4g125g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl52g469kcal0g0g52.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g11253kcal1202g113.6g632.8g121.6g
Valittu annoskoko5000g5627kcal601g56.8g316.4g60.8g
Annoskoko puolitettuna2500g2813kcal300.5g28.4g158.2g30.4g
Arvot/100g100g113kcal12g1.1g6.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=243672