Tulinen kaalipata

PAista jauheliha oliiviöljyssä, mausta liha suolalla ja pippurilla, lisää valkokaalit, sipulit ja paprika.

.kuumenna vesi kiehuvaksi ja sulata kasvisliemikuutiot (2) vedessä, lisää pataan, jalopenojen ja ollivien kanssa, mauasta chilillä makusi mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 266 grammaa

Muminmamma74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali1994g421kcal23.9g67.8g4g41.9g
Sipuli (kuorittu)235g63kcal3.1g11.3g0.5g4g
Paprika punainen 211g62kcal2g9.5g0.8g4g
Jalopenoviipaleet (Pirkka), annos 100g70g16kcal0.4g2.3g0.6g0g
Oliivi, vihreä, Rainbow, kivetön47g329kcal1g2.1g7.5g0g
Kasvisliemikuutio 26g79kcal2.5g3.5g6.1g0.4g
Vesi939g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy kylmäpuristettu (lidl) (Luccese), annos 40g70g580kcal0g0g64.5g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1408g2337kcal267.5g0g140.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g7772kcal600.8g193g449.6g100.6g
Valittu annoskoko5000g3886kcal300.4g96.5g224.8g50.3g
Annoskoko puolitettuna2500g1943kcal150.2g48.3g112.4g25.2g
Arvot/100g100g78kcal6g1.9g4.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=244737