Rinkutinkun kanariisipata

Kaikki ainekset pataan ja 200 astetta niin kauan, että vesi on imeytynyt.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2905 grammaa

Rinkutinku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi pitkäjyväinen, puuroutumaton 1024g3710kcal83.3g809g5.7g17.4g
Broilerin fileesuikaleet, hunajamarinoitu, Saarioinen1033g1343kcal175.6g20.7g84.7g1g
Porkkana, keskikokoinen 65g689g193kcal4.1g41g1.4g17.2g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu (Golden Star), 13.5 g, 1 rkl17g155kcal0g0g17.2g0g
Vesi2238g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g10799kcal526g1741.4g218g71.2g
Valittu annoskoko5000g5400kcal263g870.7g109g35.6g
Annoskoko puolitettuna2500g2700kcal131.5g435.4g54.5g17.8g
Arvot/100g100g108kcal5.3g17.4g2.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=245081