Kaalisalaatti

Vihannekset ohuiksi viipaleiksi ja sekaisin.

Kiehauta öljy, etikka, sokeri sekä haluamasi mausteet (mustapippuri, ripaus suolaa, basilika jne.) kunnes sokeri on liuennut.

Yhdistä salaattiin ja laita jääkaappiin tekeytymään vähintään 12 tunniksi.

Välillä rasiaa kannattaa hölskyttää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali2768g584kcal33.2g94.1g5.5g58.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g1384g388kcal8.3g82.4g2.8g34.6g
Sipuli (kuorittu)692g187kcal9g33.2g1.4g11.8g
Valkoviinietikka (Rajamäen)35g6.9kcal0g2.2g0g0g
Fruktoosi, hedelmäsokeri 28g112kcal0g27.6g0g0g
Oliiviöljy 93g826kcal0g0g93.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g4208kcal101g479g206.2g209g
Valittu annoskoko5000g2104kcal50.5g239.5g103.1g104.5g
Annoskoko puolitettuna2500g1052kcal25.3g119.8g51.6g52.3g
Arvot/100g100g42kcal1g4.8g2.1g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=245118