Kääretorttu

Munat ja sokeri vatkataan kuohkeaksi, jauhot sekoiteetaan varovasti joukkoon.

Taikina levitetään leivinpaperille pellille.

Paistetaan 10-15 min. 200 asteessa.

Torttullevy kumotaan sokeroiidulle paperille.

Leivinpaperi poistetaan ja torttulvylle sivellään hilloa.

Torttulevy kierretään rullaksi ja kääritään paperiin.

Jäähtyneestä tortusta leikataan noin 1.5 cm paksuisia viipaleita

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 60 grammaa

Kkk0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1826g2604kcal228.2g5.5g187.1g0g
Sokeri 705g2863kcal0g704.7g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 809g2776kcal82.5g566.4g9.7g28.3g
Vadelmahillo extra (Euroshopper), annos 8g1660g4149kcal0g1029g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g24787kcal621.4g4611.2g393.6g56.6g
Valittu annoskoko5000g12393kcal310.7g2305.6g196.8g28.3g
Annoskoko puolitettuna2500g6197kcal155.4g1152.8g98.4g14.2g
Arvot/100g100g248kcal6.2g46.1g3.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=245513