KARPPILEIPÄ

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Liuota hiiva veteen ja sekoita kananmunat ja lisää veteen.

Lisää kuivat aineet ja vaivaa taikinaksi, Paista 200* asteessa n. tunti.

Ohjeessta tulee yksi vuokaleipä.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Kuronen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1536g0kcal0g0g0g0g
Gluteenijauho (seitanjauho) (Vantastic foods), annos 50g1152g4528kcal933.2g80.6g46.1g0g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 422g1327kcal44.6g250.9g9.3g23.2g
Auringonkukansiemeniä, kuorittuja (Risetti), annos 500g384g2189kcal87.6g74.9g190.5g23g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 250g807kcal72.4g17.5g49.9g76.4g
Kananmuna kuoreton 845g1205kcal105.6g2.5g86.6g0g
Ruokaöljy keskiarvo 207g1832kcal0g0g207.2g0g
Hiiva, 50g154g94kcal20.1g1.7g0.6g0g
Ruokasuola jodioitu 50g1.3kcal0.3g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g23965kcal2527.6g856.2g1180.4g245.2g
Valittu annoskoko5000g11983kcal1263.8g428.1g590.2g122.6g
Annoskoko puolitettuna2500g5991kcal631.9g214.1g295.1g61.3g
Arvot/100g100g240kcal25.3g8.6g11.8g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=245533