Paprikainen tomaattikeitto

Leikkaa paprika kuutioiksi, kuumenna öljy, kuullota paprikakuutiot.

Lisää tomaattimurska ja vesi.

Lisää liemikuutio, mausta oman maun mukaan.

Keitä kunnes paprikat ovat kypsiä, ehkä n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Pieta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 686g201kcal6.4g30.9g2.7g13g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g979g343kcal9.8g63.7g4.9g0g
Tomaattimurskaa valkosipulilla maustettua (Rainbow), annos 370g725g290kcal8g52.2g3.6g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)362g127kcal3.6g25g1.8g5.1g
Vesi2204g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemivalmiste (Pirkka), annos 11g20g51kcal2g2g3.9g0.3g
Rypsiöljy 25g217kcal0g0g24.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g2455kcal59.6g347.6g82.8g36.8g
Valittu annoskoko5000g1228kcal29.8g173.8g41.4g18.4g
Annoskoko puolitettuna2500g614kcal14.9g86.9g20.7g9.2g
Arvot/100g100g25kcal0.6g3.5g0.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=245921