Karpin Kaalilaatikko

Suikaloi kaali.

Silppua sipuli ja valkosipuli.

Kuullota vihanneksia öljyssä.

Lisää 1 litra kasvislientä ja keitä kypsäksi.

Ruskista jauheliha ja mausta suolalla, mustapippurilla, maustepippurilla, paprikalla ja meiramilla.

Valuta kaalin keitinneste pois ja jäähdytä ainekset.

Sekoita ainekset keskenään ja lisää kananmunat.

Rasvaa vuoka voilla ja paista 1 tunti, 175 C.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali, keitetty/paistettu 3038g2537kcal38.6g130g193.5g67.1g
Jauheliha, sika-nauta 1215g2691kcal212.6g0g206.6g0g
Sipuli (kuorittu)304g82kcal3.9g14.6g0.6g5.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g30g32kcal2.4g5g0.2g0.6g
Kananmuna 50g(kpl)304g383kcal33.4g0.9g27.3g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl46g410kcal0g0g45.6g0g
Voi, 1 tl, 5 g30g222kcal0.3g0.3g24.3g0g
Kasvisliemikuutio 33g102kcal3.2g4.5g7.9g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g12916kcal588.8g310.6g1012g146.8g
Valittu annoskoko5000g6458kcal294.4g155.3g506g73.4g
Annoskoko puolitettuna2500g3229kcal147.2g77.7g253g36.7g
Arvot/100g100g129kcal5.9g3.1g10.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=246064