Metsäsienikeitto 2 juustoa

Kuullota paistinpannulla sipulisilppu ja pilkotut sienet voissa, mausta merisuolalla ja mustapippurilla.

Lisää kiehuvaan veteen sipuli-sienisilppu ja koskenlaskijajuusto (voi olla myös perinteinen tms maun mukaan) kun juusto on sulanut lisää ruokakerma.

Lopuksi voit halutessasi keitosta samettisempaa soseuttaa sauvasekoittimella.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Orkidea04
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sieni rouskut, suolattu 940g245kcal14.7g21.6g4.7g27.3g
Sipuli 75g23kcal0.9g3.6g0.2g1.3g
Voi 38g273kcal0.4g0.2g30.6g0g
Vesi2256g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g752g1880kcal142.9g0.2g165.4g0g
Ruokakerma aura sinihomejuusto (Valio), annos 100g940g1034kcal21.6g29.1g94g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g6907kcal361g109.4g589.8g57.2g
Valittu annoskoko5000g3453kcal180.5g54.7g294.9g28.6g
Annoskoko puolitettuna2500g1727kcal90.3g27.4g147.5g14.3g
Arvot/100g100g69kcal3.6g1.1g5.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=246891