Puolukkakakku

Sulata voi. sekoita kuivat aineet.

Lisää puolukkasurvos voisula ja maito.

Sekoita hyvin.

Kaada voideltuun jauhotettuun vuokaan ja paista tunti.

Kumoa kypsä kakku ja jäähdytä vuoan alla

käytä 2 tl soodaa ei leivinjauhetta

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 79 grammaa

Kkk0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g360g2625kcal3.6g3.6g287.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1315g4511kcal134g920.2g15.8g46g
Sokeri 1146g4652kcal0g1144.9g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu45g36kcal0.8g8g0.4g0.9g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g45g164kcal1.6g35.8g1.6g0g
Neilikka, annos 4g23g82kcal0.8g17.9g0.8g0g
Leivinjauhe 45g79kcal2.3g17g0g0.2g
Puolukkasurvos sokeroimaton 674g262kcal3g45.8g3.4g17.5g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1348g445kcal44.5g66.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g25709kcal381.2g4518.6g619.2g129.2g
Valittu annoskoko5000g12854kcal190.6g2259.3g309.6g64.6g
Annoskoko puolitettuna2500g6427kcal95.3g1129.7g154.8g32.3g
Arvot/100g100g257kcal3.8g45.2g6.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=247154