Porsaanfile uunissa ala Tuula

Poista sisäfileestä kalvot ja rasva.

Liekkaa viipaleiksi ja paista ne n. rkl öljyä.

Laita uuni vuokaan pussillinen ranskalaista sipulikeittoa ja filepihvejä vuorotellen.

Lisää ruokakerma ja vettä n. 5-7 dl. Uuniin tunniksi 180 asteeseen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Marinoitu porsaan sisäfilee (Pirkka), annos 100g2041g2449kcal326.5g26.5g114.3g2g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g20g180kcal0g0g20.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 2041g0kcal0g0g0g0g
Ranskalainen sipulikeittopussi (blå band)65g235kcal3.6g49.6g2.3g3.6g
Ruokakerma 10% (Ingman keittiöni), annos 200g816g980kcal23.7g44.1g81.6g0g
Voi 16g118kcal0.2g0.1g13.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g7923kcal708g240.6g463.8g11.2g
Valittu annoskoko5000g3962kcal354g120.3g231.9g5.6g
Annoskoko puolitettuna2500g1981kcal177g60.2g116g2.8g
Arvot/100g100g79kcal7.1g2.4g4.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=249310