Pannari (Devo Pern)

HUOM! Devo Pernin pannari ei ole hätähousuille!

Kuivat ainekset sekoitetaan ensin keskenään ja maito lisätään 2dl:n erissä hyvin sekoittaen.

Lisää vielä rasva ja anna taikinan turvota vähintään puolisen tuntia.

Lisää munat ja turvota vielä vähintään puoli tuntia.

Taikina uunipeltiin leivinpaperille ja uuniin 200 asteeseen noin 25 minuutiksi.

Jos jostain syystä on posketon kiire, kannattaa laistaa vain jälkimmäisestä turvotuksesta.

Mitä pidemmät turvotusajat, sitä isommat "tissit"!

Meillä reseptiin kätkeytyy maidoksi laktoositon kevytmaitojuoma ja voisulaksi laktoositon Oivariini.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 95 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 860g2950kcal87.6g601.9g10.3g30.1g
Sokeri 562g2282kcal0g561.6g0g0g
Leivinjauhe 17g29kcal0.9g6.3g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g40g159kcal0g39.3g0g0g
Laktoositon maitojuoma (Valio), annos 200g2646g1032kcal87.3g82g39.7g0g
Kananmuna kuoreton 546g778kcal68.2g1.6g55.9g0g
Oivariini, laktoositon (Valio), annos 5g331g2249kcal3.3g3.3g248g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g18957kcal494.6g2592g707.8g60.4g
Valittu annoskoko5000g9478kcal247.3g1296g353.9g30.2g
Annoskoko puolitettuna2500g4739kcal123.7g648g177g15.1g
Arvot/100g100g190kcal4.9g25.9g7.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=249655