Kanakeitto broiskusta

Keittoveden kiehuessa lisää sekaan pakasteet kanaliemikuution kera ja paista broilerisuikaleet rypsiöljyssä.

Muutaman minuutin juuresten ja maissin kiehuttua lisää veteen nuudelit, broiskun pitäisi olla tässä vaiheessa muutamia minuutteja vaille valmis.

Kun nuudelit näyttävät turvonneen, lisää ruokakerma ja broisku.

Mausta mieleiseksesi (chili, curry, paprika...)! Reseptin nuudelit on valittu tuotehausta tumpelon logiikalla: nuudelit ilman keitinvettä ja öljyä >> jos joku tietää OIKEAN metodin nuudelipussin pelkän nuudeliosuuden kalorimäärälle ja P/H/R-osuudelle, kertokaa ihmeessä! Kamalasti on vaihtoehtoja valmiille keitolle ja pelkälle kuiva-ainekselle, eikä nuudelipussissa ole kuin valmiin keiton ravintosisältö :(

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Knorr kanaliemikuutio 0,4% rasvaa valmiissa liemessä (Knorr), annos 10g25g65kcal3g2.7g4.7g0.1g
Ruokakerma kevyt 4% (Rainbow), annos 200g497g298kcal4.5g25.8g19.9g1.5g
Vesi, vesijohtovesi 2483g0kcal0g0g0g0g
Apetit maissi, 200 g/pss497g616kcal14.9g127.1g4g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g447g125kcal4.9g21.4g1.8g13.4g
Kananpojan fileesuikale, hunajamarinoitu (Kariniemen), annos 450g745g894kcal134.1g12.7g33.5g0g
Nuudelit (Mama), annos 90g273g191kcal5.5g24.6g8.2g0g
Rypsiöljy 35g307kcal0g0g34.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g4991kcal333.8g428.6g213.8g30g
Valittu annoskoko5000g2496kcal166.9g214.3g106.9g15g
Annoskoko puolitettuna2500g1248kcal83.5g107.2g53.5g7.5g
Arvot/100g100g50kcal3.3g4.3g2.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=249674