Tonnikalapannari

Pilko paprikat ja sipulit.

Raasta juustot.

Sekoita kaikki aineet sekaisin, laita seos uunipannulle, 200 C noin 35-45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Syyskuu12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1253g1787kcal156.6g3.8g128.4g0g
Oltermanni, perinteinen683g2460kcal170.8g0g198.2g0g
Aurajuusto387g1317kcal77.4g0g112.3g0g
Paprika punainen 387g113kcal3.6g17.4g1.5g7.4g
Paprika keltainen 387g117kcal3.6g19.7g0.8g7.7g
Sipuli (kuorittu)273g74kcal3.6g13.1g0.5g4.6g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki911g729kcal118.5g18.2g18.2g0g
Psyllium husk (Lindroos), annos 4g11g1.1kcal0.2g0g0.1g9.7g
Tonnikala öljyssä 353g670kcal95.8g0g31.8g0g
Tonnikala ( chilikastikkeessa pirkka )353g494kcal45.9g22.9g24.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g15524kcal1352g190.2g1033g58.8g
Valittu annoskoko5000g7762kcal676g95.1g516.5g29.4g
Annoskoko puolitettuna2500g3881kcal338g47.6g258.3g14.7g
Arvot/100g100g155kcal13.5g1.9g10.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=250062