Porkkana-parsakaalikeitto

Kuori ja paloittele (pieniä /keskikokoisia 7kpl) ja laita kiehumaan veteen (1-1,5 litraa).

Lisää punaiset linssit (2dl) ja keitä noin 15 -20 min. Paloittele ison parsakaalin nuput ja lisää keittoon.

Keitä noin 5 min. Leikkaa joukkoon runsaasti persiljaa.

Mausta muskottipähkinällä.

Lopuksi soseuta keitto.

Voit lisätä myös kasivsöljyä lopuksi.

(Öljyä ei tavitse kuumentaa.)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Veraelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 1979g647kcal12.3g110g4g50.5g
Parsakaali brokkoli 1649g578kcal76.2g32.2g4.9g41.2g
Punaisia linssejä (Gogreen), annos 100g1319g4552kcal329.8g781g29g142.5g
Persilja 53g14kcal0.7g0.6g0.1g4.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g11582kcal838g1847.6g76g476.8g
Valittu annoskoko5000g5791kcal419g923.8g38g238.4g
Annoskoko puolitettuna2500g2896kcal209.5g461.9g19g119.2g
Arvot/100g100g116kcal8.4g18.5g0.8g4.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=250549