Makaroonilaatikko, koskenlaskija

Ruskista sipuli ja jauheliha, mausta jauhelihamausteella.

Keitä makarooni kypsäksi.

Sekoita vuokaan.

Lisää joukkoon koskenlaskija juusto paloja.

Kaada päälle munamaito.

Lisää tarvittaessa suolaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Minihiiri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)171g46kcal2.2g8.2g0.3g2.9g
Jauheliha, sika-nauta 682g1511kcal119.4g0g116g0g
Makarooni kypsä (Myllyn paras), annos 150g1542g2235kcal81.7g447.1g10.8g20g
Maito, Kevyt2115g973kcal67.7g101.5g31.7g0g
Kananmuna kuoreton 150g214kcal18.8g0.5g15.4g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g341g955kcal64.8g0g75g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g11867kcal709.2g1114.6g498.4g45.8g
Valittu annoskoko5000g5934kcal354.6g557.3g249.2g22.9g
Annoskoko puolitettuna2500g2967kcal177.3g278.7g124.6g11.5g
Arvot/100g100g119kcal7.1g11.1g5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=251040