Peruna-jauhelihalaatikko kuokukermaan

800 kg perunaa
800 kg jauhelihaa
2 tomaattia
sipulia
suolaa
jauhalihamaustetta
maustepippuria
5 dl kuohukermaa

Kuori ja viipaloi perunat, viipaloi tomaatit, paista jauheliha ja hienonnettu sipuli, mausta jauheliha, lisää kerma, laita perunaviipaleet ja jauhaliha-sipuliseos ja tomaattiviipaleet kerroksittain vuokaan, lisää kokonaiset maustepippurit, paista uunissa 200°C n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 1720g2376kcal322.6g0g120.4g0g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 1720g1303kcal32.2g265.3g3.4g17.2g
Sipuli (kuorittu)129g35kcal1.7g6.2g0.3g2.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g301g61kcal1.8g11.4g0.9g4.2g
Suola, annos 3g22g0kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g32g1kcal0g0.3g0.3g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1075g3550kcal21.5g32.3g376.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g14651kcal759.6g631g1003.2g47.2g
Valittu annoskoko5000g7326kcal379.8g315.5g501.6g23.6g
Annoskoko puolitettuna2500g3663kcal189.9g157.8g250.8g11.8g
Arvot/100g100g147kcal7.6g6.3g10g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=251260