Paahtopaisti-stroganoff

Hyvähiilarinen nopea herkku :)

Tee esim wok-pannussa.

Ruskista ensin öljyssä sipulit ja lihat.

Mausta.

Pilko suolakurkut ja heitä ne sekaan.

Melko kohta kaada tomaattimurskat perään ja pienennä lämmöt noin puolelle teholle.

Anna hautua sen mitä tuntuu että liha on läpeensä kypsä ja murea.

Naudanlihasta tuli hyvä kymmenessä minuutissa.

Hella nollille ja sekoittele kermat mukaan.

Valmiina tämän kokonaispaino oli 1016g eli sen avulla voi laskea kuinka paljon merkkaa raaka-arvoina reseptiä jos on vaaka millä punnaat paljonko otat lautasellesi.

Tein ilman kantta (vesi höyrystyi pois sen verran).

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 664 grammaa

Maarunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Auringonkukkaöljy 98g866kcal0g0g97.9g0g
Sipuli 753g228kcal9.4g36.1g1.5g12.8g
Naudan paahtopaistisuikale naturell (Atria), annos 400g1506g1732kcal331.3g0g37.7g0g
Tomaattimurska 1506g443kcal8.4g79.8g3g28.6g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 53g37kcal0.7g6g0.7g2.1g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%580g928kcal15.7g15.7g87g0g
Maustekurkku sokerisuolattu 505g101kcal3.5g15.1g0.5g9.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g8667kcal738g305.4g456.6g105.2g
Valittu annoskoko5000g4333kcal369g152.7g228.3g52.6g
Annoskoko puolitettuna2500g2167kcal184.5g76.4g114.2g26.3g
Arvot/100g100g87kcal7.4g3.1g4.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=251368