Punajuuripyörykät

Raasta keitetyt punajuuret ja soseuta keityty härkäpavut.

Sekoita seokseksi ja lisää rypsiöljy, musteeta ja riisijauho (tai soijajauho) sekä purista joukkoon valkosipulia.

tee pyöryköitä, aseta leivinpaperille pellile, sivele öljyllä ja paista 225 asteessa 15 min.

Reseptistä tulee n. 32 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Veraelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Härkäpapu, keitetty (-), annos 30g2712g2983kcal216.9g542.3g0g135.6g
Punajuuri, keitetty, suolaton 1903g745kcal19.4g134g3.8g48.5g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 214g1893kcal0g0g214.1g0g
Mustapippuri 10g27kcal1g3.6g0.3g2.5g
Riisijauhoseos, gluteeniton 143g497kcal3.6g115g0.8g4.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g19g20kcal1.5g3.1g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g12330kcal484.8g1596g438.2g382.6g
Valittu annoskoko5000g6165kcal242.4g798g219.1g191.3g
Annoskoko puolitettuna2500g3083kcal121.2g399g109.6g95.7g
Arvot/100g100g123kcal4.8g16g4.4g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=251390