Jumpen-naudanpaahtopaistisuikalekastike

Ruskista paahtopaistipannulla öljyssä, mausta myllystä mustapippurila, laita sekaan ruokakerma ja mausta vasikkanfondilla, hauduta riittävän kauan esim. 1 h, lisää lopuksi creme fraiche.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Jumpe70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paahtopaistisuikale naturell (Atria), annos 400g2632g3026kcal578.9g0g65.8g0g
Extra virgin oliiviöljy (Rainbow), annos 10g132g1184kcal0g0g131.6g0g
Flora kevyt ruoka 7%1316g1118kcal13.2g59.2g92.1g0g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g132g211kcal11.8g40.8g0.4g0.9g
Creme fraiche, 8% rasvaa (Arla), annos 100g790g868kcal23.7g51.3g63.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g12816kcal1255.2g302.6g706.2g1.8g
Valittu annoskoko5000g6408kcal627.6g151.3g353.1g0.9g
Annoskoko puolitettuna2500g3204kcal313.8g75.7g176.6g0.5g
Arvot/100g100g128kcal12.6g3g7.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=251393