Raejuustoletut

Raejuusto murskataan hieman haarukalla ja sen jälkeen lisätään kananmunat, jauho ja suola.

Sekoitetaan hyvin, seos saa olla löysä.

Letut paistetaan voissa kunnes letut ovat kullankeltaisia.

Tarjoillaan marjojen ja kerman tai maustamattoman jugurtin kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 348 grammaa

Tarmuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raejuusto, maustamaton 2 % (Arla) 200 g purkki2874g2586kcal431g71.8g57.5g0g
Kauralese 259g931kcal46.6g117.9g19.9g45.3g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g144g862kcal34.5g9.5g77.6g0g
Kananmuna kuorineen punnittu1724g2172kcal189.7g5.2g155.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g13103kcal1403.6g408.8g620.4g90.6g
Valittu annoskoko5000g6552kcal701.8g204.4g310.2g45.3g
Annoskoko puolitettuna2500g3276kcal350.9g102.2g155.1g22.7g
Arvot/100g100g131kcal14g4.1g6.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=252396