Jauhelihakastike ala Tuula

Silppua kurkku ja sipuli.

Laita kattilaan kurkku silppu ja tomaattimurksa.

Mausta.

Kuullota sipulit ja lisää joukkoon.

Paista jauheliha.

Lisää lihaliemikuutiot.

Sulata n. 40 g voita ja lisää jauhot.

Ruskista.

Lisää vesi ja Dolmio kastike.

Kaada kattilaan.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maustekurkku sokerisuolattu 372g74kcal2.6g11.2g0.4g6.7g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1241g2060kcal235.8g0g124.1g0g
Sipuli 532g161kcal6.6g25.5g1.1g9g
Vesi, vesijohtovesi 709g0kcal0g0g0g0g
Voi 36g257kcal0.4g0.1g28.8g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl36g89kcal4.3g0.5g7.8g0g
Dolmio bolognese classico (Dolmio), annos 750g1330g665kcal19.9g97.1g17.3g0g
Tomaattimurska (polpa) (Mutti), annos 400g709g184kcal8.5g27.7g1.4g13.5g
Vehnäjauho puolikarkea 36g122kcal3.6g24.8g0.4g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g7225kcal563.4g373.8g362.6g60.8g
Valittu annoskoko5000g3612kcal281.7g186.9g181.3g30.4g
Annoskoko puolitettuna2500g1806kcal140.9g93.5g90.7g15.2g
Arvot/100g100g72kcal5.6g3.7g3.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=252484