Talkkunapitsakka

Taptellaan talkkuna, vesi, öljy ja suola taikinaksi ja vuon pohjalle.

Mätetään päälle muut.

paistetaan 225 astetta.

terveellisemmän version saa kun lisää rehuja ;)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Parsky
AineksetMääräEnergiaPHRK
Talkkunajauho, sisältää ohraa 1054g3302kcal87g607.7g31.6g104.4g
Oliiviöljy 141g1243kcal0g0g140.5g0g
Vesi703g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1406g2333kcal267g0g140.5g0g
Tonnikalaa paloina öljyssä (Rainbow), annos 150g492g787kcal113.1g0g39.4g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 492g1113kcal78.7g2.5g88.5g0g
Juustoraaste (Xtra), annos 100g703g2249kcal161.6g0g161.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g22053kcal1414.8g1220.4g1204.2g208.8g
Valittu annoskoko5000g11026kcal707.4g610.2g602.1g104.4g
Annoskoko puolitettuna2500g5513kcal353.7g305.1g301.1g52.2g
Arvot/100g100g221kcal14.1g12.2g12g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=253568