Kesäkurpitsa-juustokeitto

Kuumenna rasva kattilassa.

Laita kattilaan kuorineen kuutioidut kesäkurpitsat ja hienonnettu purjo, ja pehmennä.

- Lisää vesi, kanafondi ja sulatejuusto pieninä palasina.

Hauduta n. 10 min.

- Tee suurus sekoittamalla vehnäjauhot ja kerma, ja suurusta keitto.

- Mausta keitto basilikalla ja timjamilla, ja anna kiehua vielä muutaman minuuttin.

-Halutessasi soseuta!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 403 grammaa

Hile84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1859g336kcal10.4g46.5g7.4g13g
Purjosipuli 620g142kcal11.2g14.9g1.2g13g
Sulatejuusto, olympia perinteinen 20%310g775kcal46.5g9.6g62g0g
Basilika, kuivattu 1.5g3.9kcal0.2g0.3g0.1g0.6g
Timjami 0.9g2.6kcal0.1g0.3g0.1g0.3g
Kanafondi makutiiviste (Knorr), annos 29g90g54kcal2.2g7.6g9.6g0.7g
Vesi, vesijohtovesi 1859g0kcal0g0g0g0g
Kevytkerma 10% rasvaa (Valio), annos 200g155g186kcal5.1g7.4g15.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 62g213kcal6.3g43.4g0.7g2.2g
Voi 43g315kcal0.5g0.2g35.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g4051kcal165g260.4g263.8g59.6g
Valittu annoskoko5000g2026kcal82.5g130.2g131.9g29.8g
Annoskoko puolitettuna2500g1013kcal41.3g65.1g66g14.9g
Arvot/100g100g41kcal1.6g2.6g2.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=253977