Kanakeitto

Keitä kanasuikaleet kypsiksi.

Lisää suikaloitu kaali, silputtu sipuli ja mausteet, kuten esim.

pippuri, suola.

Paista raastettu porkkana ja lisää keittoon.

Lopuksi lisää paprikan suikaleita.

Keitä vielä vähän aikaa ja mausta maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 821 grammaa

Indica2611
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 604g168kcal7.2g24.5g1.2g12.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g186g52kcal1.1g11.1g0.4g4.7g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Mustapippuri 1.5g4.3kcal0.2g0.6g0.1g0.4g
Suola, annos 3g2.3g0kcal0g0g0g0g
Broilerin koipireisi (Kanamestari), annos 300g457g867kcal73g2.3g63.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 3044g0kcal0g0g0g0g
Suippopaprika, makea, Pirkka104g26kcal0.9g4.8g0.4g2g
Lehtiselleri 31g4kcal0.3g0.3g0.1g0.3g
Peruna, keskikokoinen 60g529g317kcal7.9g68.7g0.5g4.8g
Valkosipuli 3g3.3kcal0.2g0.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g2905kcal182.6g229.2g133.4g51.2g
Valittu annoskoko5000g1453kcal91.3g114.6g66.7g25.6g
Annoskoko puolitettuna2500g726kcal45.7g57.3g33.4g12.8g
Arvot/100g100g29kcal1.8g2.3g1.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=254472