Ranskalainen suklaakakku

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää sulatettu suklaa ja margariini.

Lisää varovasti kuivat aineet.

Lisää voideltuun ja jauhotettuun vuokaan

Paista 200C n. 30min, kakun kuuluukin jäädä keskeltä raa´aksi! Anna jäähtyä niin että vähän jähmettyy ja nauti vaikka vaniljajäätelön kera.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Frigga
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 1159g4703kcal0g1157.4g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu1236g1557kcal135.9g3.7g111.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 738g2533kcal75.2g516.8g8.9g25.8g
Leivinjauhe 23g40kcal1.2g8.6g0g0.1g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 27g101kcal5g3g5.9g8.3g
Maitosuklaa 909g4884kcal92g454.3g299.9g0.4g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 909g6454kcal6.8g3.6g726.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g40544kcal632.2g4294.8g2305.6g69.2g
Valittu annoskoko5000g20272kcal316.1g2147.4g1152.8g34.6g
Annoskoko puolitettuna2500g10136kcal158.1g1073.7g576.4g17.3g
Arvot/100g100g405kcal6.3g42.9g23.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=254772