Tomaatti vuohenjuusto piirakka

Jauhot ja rasva nypitään muruiksi lisätään vettä sen verran että taikinasta tulee muotoiltava ja kimmoisa, kaulitaan piirakkavuuan pohjalle.

Annetaan levätä 30 kylmässä.

Pohjan päälle levitetään tuorejuusto ja rahkaeos, lisätään reilusti basilikaa ja tomaattiviipaleet, päälle rkl öljyä tipoittain ripoteltuna ja pippuria ja suolaa myllystä.

Valkosipulia myös mausteeksi jos muistaaja ripaus sokeria
paista 225 asteessa 15-20 min. pohjaa voi myös paistaa etukäteen pari minsaa, superherkkua!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 197 grammaa

Merrim
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 761g2613kcal77.6g533g9.1g26.6g
Voi 317g2301kcal3.8g1.3g257.9g0g
Suola, annos 3g19g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 32g56kcal1.6g12g0g0.2g
Kaurahiutale 254g950kcal36.8g144.7g18.5g25.4g
Vesi, vesijohtovesi 317g0kcal0g0g0g0g
Vuohenjuusto, Soignon, Light476g1152kcal128.5g12.4g65.2g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki793g444kcal67.4g39.7g1.6g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1777g361kcal10.7g67.5g5.3g24.9g
Basilika, kuivattu 190g484kcal27.4g38.9g7.6g77.1g
Ruokaöljy keskiarvo 64g561kcal0g0g63.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g17842kcal707.6g1699g857.2g308.4g
Valittu annoskoko5000g8921kcal353.8g849.5g428.6g154.2g
Annoskoko puolitettuna2500g4461kcal176.9g424.8g214.3g77.1g
Arvot/100g100g178kcal7.1g17g8.6g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=255722