Kesäkurpitsalasagne

Suikaloi kesäkurpitsa pituussuunnassa leveiksi lastuiksi.

Pilko sipuli.

Paista jauheliha, sipulit ja sienet.

Lisää tomaattimurska.

Laita uunivuokaan jauhelihakastiketta, kurpitsalevyjä ja juustokermaa vuorotellen.

Halutessasi ripottele päälle juustoraastetta.

Paista n. 30 min. 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1078g195kcal6g26.9g4.3g7.5g
Sipuli (kuorittu)216g58kcal2.8g10.3g0.4g3.7g
Valkosipuli 43g47kcal3.4g7g0.3g0.9g
Tomaattimurska 862g253kcal4.8g45.7g1.7g16.4g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g1293g2198kcal245.7g0g129.3g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g1078g1293kcal36.6g38.8g107.8g0g
Kantarelli 431g75kcal7.9g1.7g2.2g8.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g8239kcal614.4g260.8g492g73.4g
Valittu annoskoko5000g4120kcal307.2g130.4g246g36.7g
Annoskoko puolitettuna2500g2060kcal153.6g65.2g123g18.4g
Arvot/100g100g82kcal6.1g2.6g4.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=255993