Fetalla mehevöitetyt jauhelihapihvit

Kaikki aineet tasaisesti sekaisin, tee sopiva määrä puolikkaita joiden keskelle juusto.

Sulje puolikkaat kiinni juustottomalla puolikkaalla ja paista pannulla sopiva aika.

Mausteiksi chiliä, suolaa jne.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Army
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g2564g4359kcal487.2g0g256.4g0g
Kananmuna kuoreton 353g503kcal44.1g1.1g36.1g0g
Sipuli (kuorittu)878g237kcal11.4g42.2g1.8g14.9g
Creme Bonjour Cuisine,tom., annos 100g801g1122kcal24g16g104.2g0g
Dodoni feta, kreikkalainen (Dodoni), annos 200g231g586kcal39g4.6g48g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g173g180kcal13.7g28.2g1g3.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g13974kcal1238.8g184.2g895g36.8g
Valittu annoskoko5000g6987kcal619.4g92.1g447.5g18.4g
Annoskoko puolitettuna2500g3494kcal309.7g46.1g223.8g9.2g
Arvot/100g100g140kcal12.4g1.8g8.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=256339