Rahkajuustoleipä

Sekoita rahka, munat, rasva ja juustoraaste.

Sen jälkeen mukaan kuivat aineet.

Paista 225 asteessa kunnes ottavat väriä pintaan.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Juniusc
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1387g1978kcal173.3g4.2g142.1g0g
Maitorahka laktoositon 0,3% (Valio), annos 200g1681g1092kcal200g70.6g5g0g
Soijajauho rasvainen 294g1372kcal101.6g69.1g69.1g35g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 168g543kcal48.7g11.8g33.6g51.4g
Kuidukas, kolmen viljan leseseos (Myllyn paras)168g429kcal27.9g57.3g10.3g50.4g
Seesaminsiemen, kuorineen 168g1133kcal45.2g11.6g97.5g20.7g
Leivinjauhe 84g148kcal4.4g31.8g0g0.4g
Oivariini, 80 normaalisuolainen210g1513kcal2.1g2.1g168.1g0g
Oltermanni, perinteinen840g3025kcal210.1g0g243.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g22465kcal1626.6g517g1538.8g315.8g
Valittu annoskoko5000g11233kcal813.3g258.5g769.4g157.9g
Annoskoko puolitettuna2500g5616kcal406.7g129.3g384.7g79g
Arvot/100g100g225kcal16.3g5.2g15.4g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=256603