Maa-artisokkalaatikko

Kuori sileämmät maa-artisokat ja keitä ne vedessä.

Keitä epätasaisemmat maa-artisokat kuorineen ja kuori ne keitettyinä.

Kypsymisaika on 5-15 minuuttia.

Soseuta kypsät maa-artisokat esimerkiksi monitoimikoneessa.

Lisää joukkoon mausteet, munat ja ranskankerma.

Sekoita tasaiseksi.

Kaada voideltuun uunivuokaan ja paista 175 asteessa noin 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Mangoldi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maa-artisokka 1995g909kcal10g163.6g4g79.8g
Kananmuna kuoreton 861g1228kcal107.6g2.6g88.2g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g579g174kcal5.8g23.2g1.7g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 1565g4339kcal31.3g46.9g438.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g13298kcal309.4g472.6g1064.2g159.6g
Valittu annoskoko5000g6649kcal154.7g236.3g532.1g79.8g
Annoskoko puolitettuna2500g3325kcal77.4g118.2g266.1g39.9g
Arvot/100g100g133kcal3.1g4.7g10.6g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=256957