Mantelileipä Karppi

Sekoita kaikki ainekset sekaisin.

Jos haluat pehmeitä leipiä niin käytä sähkövatkainta saadaksesi kuohkean taikinan.

Käytä leivinjauheen tilalla ruokasoodaa!!!
Pyörittele pellille pieniä palloja ja taputtele ne kosteilla sormilla leipäsiksi.

Esilämmitä uuni 200 asteeseen ja paista leipiä noin 15 min tai kunnes ovat kullan ruskeita.

Taikinassa voi käyttää oman mielen mukaan erilaisia mausteita.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Hannaj
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Meira), annos 80g1934g11605kcal464.2g127.7g1044.5g0g
Kananmuna kuoreton 1773g2529kcal221.6g5.3g181.7g0g
Emmental, punaleima 17%1209g3506kcal411g0g205.5g0g
Suola, annos 3g3.2g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 81g142kcal4.2g30.5g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g35564kcal2202g327g2863.4g0.8g
Valittu annoskoko5000g17782kcal1101g163.5g1431.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna2500g8891kcal550.5g81.8g715.9g0.2g
Arvot/100g100g356kcal22g3.3g28.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=257526