Risotto ala Tomppa

Tästä resptistä tulee 4-6 annosta.

Tarvitset: Risella risottoriisiä 3dl, vettä 0,7l, ruokaöljyä 2rl, nakkeja paketillisen ja isohkon porkkanan.

Mausteeksi kurryä ja mustaa pippuria ja ripaus suolaa.

Laita 3 litra kattila lämpiämään ja laita ruokaöljyö pohjalle.

Kun tuntuu lämpöä kämmeneen, lisää riisi.

Sekoita koko ajan ja kun riisistä irtoaa valkoista öjlyn sekaan, lisää vesi.

laita levyä pienemmälle.

Lisää mausteet.

Muista laittaa kansi päälle. 10 min. kohdalla lisää porkkanaraaste ja pilkotut nakit.

Vielä n. 10 minuuttia ja ruoka on valmista.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 348 grammaa

Tomppa65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nakki, Atria A-lk kuoreton1007g2216kcal112.8g25.2g191.4g1g
Porkkanaraaste 200g719g194kcal4.3g38.1g1.4g18g
Rypsiöljy rainbow36g324kcal0g0g36g0g
Risella risottoriisi (keitetty) (Risella), annos 100g3237g3636kcal72.2g806.1g12.9g30.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g12739kcal378.6g1738.8g483.4g98.2g
Valittu annoskoko5000g6369kcal189.3g869.4g241.7g49.1g
Annoskoko puolitettuna2500g3185kcal94.7g434.7g120.9g24.6g
Arvot/100g100g127kcal3.8g17.4g4.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=257711