Kaaliwokki ala Tomppa

Kuumenna öljy wokkipannussa.

Suikaloi kaali ja laita pannuun.

Kuutioi kesäkurpitsa ja lisää pannuun.

Lisää teriaki kastike, vesi, hunaja ja muut mausteet.

(curry, mustapippuri, inkivääri, chili ja ripaus suolaa).

Laita 3 selle muhimaan.

Laita paistinpannulle jauheliha paistumaan ja viipaloi purjosipuli.

Kun jauheliha on ruskistunut, lisää purjo ja kuullota lihan liemessä pehmeäksi.

Kaada jauheliha purjo seos wokki pannuun päälle ja jätä muhimaan noin 10-15 minuuttia.

ja eikun syömään.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 368 grammaa

Tomppa65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1088g1805kcal206.6g0g108.8g0g
Kaali, valkokaali1359g287kcal16.3g46.2g2.7g28.5g
Kesäkurpitsa zucchini 1495g270kcal8.4g37.4g6g10.5g
Purjosipuli 544g125kcal9.8g13.1g1.1g11.4g
Teriyaki marinade (Kikkoman), annos 250g122g103kcal5.3g23.4g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu14g11kcal0.2g2.4g0.1g0.3g
Mustapippuri 5.4g15kcal0.6g2.1g0.2g1.4g
Vesi, vesijohtovesi 272g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy rainbow41g367kcal0g0g40.8g0g
Hunaja 41g135kcal0.2g33g0g0g
Hunaja 19g63kcal0.1g15.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g6360kcal495g346g319.4g104.2g
Valittu annoskoko5000g3180kcal247.5g173g159.7g52.1g
Annoskoko puolitettuna2500g1590kcal123.8g86.5g79.9g26.1g
Arvot/100g100g64kcal5g3.5g3.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=257821