Lihaboltsit

Sekoita korppujauhot, (mahd sipulikeittoainekset Knorr 26g/½pss=83kcal) ja kermaviili veteen -- älä käytä koko kermaviiliä, n.150g riittää ettei pullat vetisty -- alkuperäisen ohjeen 1dl vettä samasta syystä on vajaa desi vettä.

Lisää mausteet (grillausmauste, paprikamauste, curry, mustapippuri, oregano).

Anna seoksen turvota n.10min.

Lisääkananmunat ja jauheliha.

Taikina tulee sekoittaa tasaiseksi massaksi.

Pyörittele taikina pyöryköiksi tai pihveiksi.

Kypsennä pyörykät tai pihvit pannulla tai uunissa 200 asteessa noin 15 minuuttia (riippuen uunin tehosta/pullien koosta).

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, snellman2020g3434kcal242.4g0g202g0g
Kermaviili 10% hyla, (valio)1010g1212kcal30.3g41.4g101g0g
Vesi, vesijohtovesi 404g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 556g793kcal69.4g1.7g56.9g0g
Korppujauho (Myllynparas), annos 50g253g934kcal35.1g183.1g6.3g10.4g
Kevyt kermaviili (Rainbow), annos 200g758g644kcal23.5g34.8g45.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g14034kcal801.4g522g823.4g20.8g
Valittu annoskoko5000g7017kcal400.7g261g411.7g10.4g
Annoskoko puolitettuna2500g3509kcal200.4g130.5g205.9g5.2g
Arvot/100g100g140kcal8g5.2g8.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=258632