Juustoinen juuresperunasosekeitto

Keitä juurekset ja pilkotut kuoritut perunat vihannesfondissa, lisää sulatejuusto ja soseuta sauvasekoittimella, mausta rouhitulla mustapippurilla.

Unohdin mitata veden, sitä oli sen verran että juurekset juuri ja juuri peittyivät, yhden annoksen kooksi tuli n. 370 g valmiina.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 413 grammaa

Hejola
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juureskuutiot Kesäpöytä 1 pss2018g545kcal16.1g102.9g8.1g58.5g
Peruna, raaka (Pirkka), annos 150g1009g757kcal19.2g161.4g2g10.1g
Eva savuporo-kevätsipuli sulatejuusto (Arla ingman), annos 200g646g1033kcal103.3g6.5g58.1g0g
Kasvisliemi fond du chef (Knorr), annos 100g113g136kcal2.8g6.8g10.2g1.7g
Mustapippuri 4g11kcal0.4g1.5g0.1g1.1g
Vesi1211g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g4963kcal283.6g558.2g157g142.8g
Valittu annoskoko5000g2482kcal141.8g279.1g78.5g71.4g
Annoskoko puolitettuna2500g1241kcal70.9g139.6g39.3g35.7g
Arvot/100g100g50kcal2.8g5.6g1.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=258822