Karppaajan sitruunainen juustokakku(MN11/11)

Sekoita mantelijauhe ja sulatettu voi tasaiseksi.

Paista irtopohjavuoassa, 225C noin 10 min. \\r\\nLiivatteet likoon noin 5min kylmään veteen.

Kerma vaahdoksi ja juusto sekaan.

Purista liivatteista vesi pois ja sulata kuumennettuun sitruunamehuun.

Yhdistä kerma-juustoseokseen.

Mausta halutessasi makeutusaineella.\\r\\n Levitä jäähtyneen kakun päälle.

Anna hyytyä viileässä väh. 2,5h.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 126 grammaa

Belle70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Meira), annos 80g1594g9562kcal382.5g105.2g860.6g0g
Voi 398g2890kcal4.7g1.6g323.9g0g
Liivatelehti, gelatiini1195g4171kcal1023.1g0g1.2g0g
Kuohukerma (pirkka) (Pirkka), annos 100g797g2709kcal23.9g23.9g278.9g0g
Philadelphia tuorejuusto 200g797g2032kcal47g25.5g190.4g0g
Sitruunamehu, laimentamaton179g38kcal0.5g2.9g0g0.2g
Makeutusaine aspartaami, jauhe 40g162kcal1.2g38.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g43128kcal2965.8g395.4g3310g0.4g
Valittu annoskoko5000g21564kcal1482.9g197.7g1655g0.2g
Annoskoko puolitettuna2500g10782kcal741.5g98.9g827.5g0.1g
Arvot/100g100g431kcal29.7g4g33.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=259678